Nachádzate sa na B2B stránke STALCO Slovensko.

+421 908 161 186 po-pia: 8:00 - 16:00

Zateplená bunda BOMBER 3v1 žltá 3XL

Predstavujeme vám funkčnú zimnú bundu s vysokou viditeľnosťou BOMBER 3v1 značky STALCO s nadčasovým strihom pilotnej bundy. Je vyrobená z robustnej polyesterovej tkaniny OXFORD 300D s polyuretánovou povrchovou úpravou, ktorá chráni pred dažďom a poskytuje dodatočnú ochranu pred chladom. 

Kód : S090700022
EAN : 5905947919475

Nákup len pre Registrovaných. Prihláste sa

Cenu a dostupnosť možete overiť telefonicky na
+421 908 161 186
alebo emailom Opýtať sa na dostupnosť

Kde kúpite tento produkt?

Informácie: +421 908 161 186

Predstavujeme vám funkčnú zimnú bundu s vysokou viditeľnosťou BOMBER 3v1 značky STALCO s nadčasovým strihom pilotnej bundy. Je vyrobená z robustnej polyesterovej tkaniny OXFORD 300D s polyuretánovou povrchovou úpravou, ktorá chráni pred dažďom a poskytuje dodatočnú ochranu pred chladom. Vďaka odnímateľným prvkom bunda ponúka rôzne konfigurácie, ktoré sa prispôsobujú meniacim sa poveternostným podmienkam a potrebám nositeľa. Je ideálna pre pracovníkov pracujúcich v exteriéri, pretože poskytuje teplo, ochranu a zvýšenú viditeľnosť, a tým aj bezpečnosť.

Materiály a príslušenstvo

Bunda BOMBER 3v1 je vyrobená prevažne z polyesteru OXFORD 300D s PU záterom. Ide o mimoriadne odolný, oderu odolný a vodoodpudivý materiál, ktorý sa dobre správa v náročných poveternostných podmienkach a poskytuje ochranu pred vetrom, dažďom a snehom. Podlepené švy ďalej chránia pred premočením.

Na vnútornej strane je odnímateľná podšívka a golier na zips. Sú vyrobené z príjemnej „jahňacej kože“, pleteniny podobnej fleecu. Vďaka svojej štruktúre vlákien, ktoré uzatvárajú vzduch, je úplet výborným tepelným izolantom.

Funkcia 3 v 1

Bunda má mnoho odnímateľných prvkov. Odnímateľný termo golier a flísová podšívka, odnímateľná a sťahovateľná kapucňa a odnímateľné rukávy. To všetko umožňuje prispôsobiť bundu poveternostným podmienkam. Možno ju nosiť ako plnohodnotnú zimnú bundu, vestu alebo ľahkú prechodnú bundu.

Bezpečnosť

Neónová tkanina, kontrastné tmavomodré vložky a našité reflexné pásky zvyšujú viditeľnosť používateľa za svetelných podmienok, a to za denného svetla aj v tme, čím poskytujú vyššiu úroveň bezpečnosti pri práci. Bunda má kat. II EN ISO 13688, EN ISO 20471 triedy 2 (viditeľnosť) a EN 343 triedy 3 (odolnosť proti prenikaniu vody)/1 (odolnosť proti výparom).

Pohodlie a robustný výkon

Bunda BOMBER 3 v 1 je vybavená 4 pevnými členkovými zipsami a 4 ťaháčikmi zipsov, čo zaručuje odolnosť a spoľahlivosť aj pri intenzívnom používaní.

Ochranný pásik hlavného zipsu a ochranný pásik pod bradou zároveň zabraňujú odreninám a poškodeniu; poskytujú dodatočnú tepelnú izoláciu.

Multifunkčné vrecká - 8 vonkajších vreciek, ktoré sú ideálne na uloženie náradia a nevyhnutných vecí, a 2 vnútorné vrecká, ktoré poskytujú bezpečné miesto na cennosti. Sťahovacie šnúrky na leme a rukávoch poskytujú skvelé prispôsobenie, poskytujú ochranu pred chladom a vetrom a dodatočné pohodlie.

Kľúčové vlastnosti

  • OXFORD 300D polyesterová tkanina s PU
  • odnímateľný golier, lemovanie z umelej kožušiny, kapucňa a rukávy
  • odnímateľná, sťahovacia kapucňa
  • reflexné prvky - všité 
  • 5 cm pásky
  • 4 pevné zipsy
  • 4 zipsy
  • ochranný pásik na bradu
  • ochranný pásik na zips
  • 8 multifunkčných vonkajších vreciek
  • 2 vnútorné vrecká
  • lem a rukávy s rebrovanými manžetami
  • počet praní MAX 25x

Model: BOMBER
Veľkosť: 3XL
Zloženie / materiál: Polyester
TPU
Bezpečnostná norma: EN 343 klasa 3/1
EN ISO 13688
EN ISO 20471 Trieda 2
Kategória ochrany: Kat. II
Farba: Žltá