Nachádzate sa na B2B stránke STALCO Slovensko.

+421 908 161 186 po-pia: 8:00 - 16:00

Kožené topánky STALKER S3S - 46

Topánky STALKER S3S v sebe spájajú bezkonkurenčnú odolnosť, moderný dizajn a pohodlie. Zvršok je vyrobený z prvotriednej prírodnej kože Crazy Horse, ktorá nielenže vyzerá štýlovo, ale je aj vysoko odolná, pružná a oderu vzdorná pre dlhotrvajúcu životnosť a pohodlie. 

Kód : S092206046
EAN : 5905947938803

Nákup len pre Registrovaných. Prihláste sa

Cenu a dostupnosť možete overiť telefonicky na
+421 908 161 186
alebo emailom Opýtať sa na dostupnosť

Kde kúpite tento produkt?

Informácie: +421 908 161 186

Topánky STALKER S3S v sebe spájajú bezkonkurenčnú odolnosť, moderný dizajn a pohodlie. 

Zvršok je vyrobený z prvotriednej prírodnej kože Crazy Horse, ktorá nielenže vyzerá štýlovo, ale je aj vysoko odolná, pružná a oderu vzdorná pre dlhotrvajúcu životnosť a pohodlie. Vložky z materiálu OXFORD dodávajú topánke charakter a zvyšujú jej odolnosť. Stielka z peny EVA je jemne odpružená, čo umožňuje hodiny používania bez nepohodlia.

Podrážka obuvi Stalker S3S vyrobená z PU a gumy zaručuje istý krok na akomkoľvek povrchu. Protišmyková podrážka chráni pred pošmyknutím. Okrem toho je odolná voči nafte a kontaktu s horúcou zemou. 

Systém Anti-shock v obuvi Stalker S3S tlmí nárazy, čím chráni kĺby a chrbticu pred nadmerným zaťažením. Zabudovaná päta poskytuje stabilnú podložku a gumové vložky TPU ďalej chránia pred poškodením a odieraním. Inovatívny systém zaväzovania s voličom umožňuje rýchle a jednoduché prispôsobenie topánky nohe pre pohodlie a funkčnosť. Nekovová stielka chráni pred prepichnutím a kompozitná špička chráni prsty pred zranením bez výrazného zvýšenia hmotnosti obuvi.

Vďaka zvýšenej vodotesnosti budú topánky dobre fungovať aj vo vlhkých podmienkach a reflexné prvky zvyšujú viditeľnosť a úroveň bezpečnosti. 

K dispozícii vo veľkostiach 40 až 47. 

 

VLASTNOSTI

  • Zvršok - koža crazy horse, vložka z materiálu OXFORD, penová stielka EVA
  • Podrážka - z PU a gumy, protišmyková (SR), odolná voči olejom (FO), odolná voči kontaktu s horúcou zemou (HRO)
  • Inovatívny systém viazania - topánka je vybavená pokročilým systémom viazania s gombíkom, ktorý umožňuje rýchle a jednoduché prispôsobenie topánky nohe, čím sa zabezpečí pohodlie a funkčnosť
  • Nemetalická stielka 
  • Kompozitová stielka

 

Model: STALKER S3S
Veľkosť: 47
Zloženie / materiál: Podrážka - PU, guma
Zvršok - koža crazy horse, Oxford
Bezpečnostná norma: EN ISO 20345
S3S SR FO HRO
Kategória ochrany: Kategória II